Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Mjölksyrejäsning - lagringstemperatur?  (läst 2721 gånger)

admin

  • Administratör
  • Inlägg: 631
    • Alternativ.nu
Mjölksyrejäsning - lagringstemperatur?
« skrivet: 14 sep-03 kl 03:37 »
Gustav
 To 27 Sept, 2001 - 08:56
--------------------------------------------------------------------------------
Funderar på att prova att mjölksyrejäsa kål. Problemet är att jag inte har lyckats klura ut hur jag ska få en lagringstemperatur på 15 C. Jag vill helst inte sänka värmen i hela lägenheten, så är det någon som har ett tips så skulle jag bli tacksam.  


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

533 gäster, 3 användare
Galaxie, Bokohammare, Tiiril

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tycker det verkar vara en mycket innehållsrik tidskrift. Användbara tips och råd för den nyfikne och för de som vill utveckla sitt bruk med hand och hjärta. Tack!!
/Märit Newberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser