Jag har flera gånger bryggt öl. Men den här sista gången gick allt fel. Har gjort efter konstens alla regler, lakat malten kokat och tillsatt humle efter recept Tillsatt jäst "ale" och jäst vid 20 grader. Jäsningen pågick i 2 dagar sen sluta den. Då satt jag hinken vid elementet, 22Grader då jäste den 2 dagar till. Jag väntade 3 dagar ingenting hände, då tappade jag om ölet till ny hink då började den jäsa igen i 2dagar, jag mäter socker halten och tycker att det har jäst klart för att tappa på flaska. Tillsätter 1,5 tsk socker/ 1/2 flaska. Men efter 3 veckor har jag väldigt lite kolsyra i flaskan. Smakar väldigt tamt. Ölet har under hela tiden jäst konstigt. vet någon vad jag kan ha gjort för fel. Har inte använt gammal jäst. Köpt av humlegården med 10 mån. hållbarhet