Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Slakt och styckning  (läst 2200 gånger)

SimpleLife

  • Inlägg: 2
  • Egen härd är guld värd
Slakt och styckning
« skrivet: 17 okt-08 kl 15:08 »
Finns det någon bra bok om hur man går tillväga
från avlivning av gris och till hur köttet hanteras o styckas ?
Kattmänniska som gillar hästar och blev hundägare med egna linderödsnassar !

Westan

  • Inlägg: 236
SV: Slakt och styckning
« Svar #1 skrivet: 28 nov-08 kl 19:06 »
Den bästa bok jag stött på är "Jägarens Kokbok"  Utgiven av Prisma  isbn91-518-2665-8.
Den handlar visserligen om vilt men mycket går att överföra till hantering av våra
tamdjur

 

sudden_82

  • Inlägg: 8
SV: Slakt och styckning
« Svar #2 skrivet: 02 okt-09 kl 12:16 »
River Cottage - pig in a day. Instruktionsfilm på ett par timmar om vad man gör av en nyslaktad gris.

http://btjunkie.org/torrent/UK-River-Cottage-Pig-in-a-Day-DVD-Rip/29087d3e55b6787cf6401785a130bf730e41d1dce6bb


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

555 gäster, 4 användare
torbjorn, fredrikbertilsson, javill, Staem

* Forum

* Om tidningen Åter



- Kvartalets höjdpunkt för mig, när det nye Åter kommer!
/Ann-Louise L

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser