Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  saltad spenat  (läst 1190 gånger)

Skytten

  • Inlägg: 7426
    • Skåne
saltad spenat
« skrivet: 19 jun-08 kl 21:04 »
Skördade min spenat idag, eftersom jag inte unnar sniglarna allt, ska sätta en omgång till nästa vecka, brukar gå bra att ta två skördar.

Spenaten förvälldes rullades till bollar som sedan rullades i fin salt, dessa kulor lades in i ett höganäskrus  i varv av havssalt.

Man sköljer dem i vatten när de sedan ska användas.
Det bästa sättet att misslyckas, är att inte försöka!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

485 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser