Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Grodda havre för brödbak?  (läst 2257 gånger)

Skågedalen

  • Inlägg: 454
    • -
Grodda havre för brödbak?
« skrivet: 29 aug-07 kl 21:15 »
Tja...

Funderar på att prova att grodda lite havre (mälta?) till nästa brödbak, jag brukar slänga i det jag har hemma och det blir nässlor, valnöttskärnor, linfrö och solroskärnor, och till det tänkte jag groddad havre, men hur gör man rent praktiskt?
Har läst på flera ställe att man groddar och jag antar att man blötlägger det så det kommer igång men gärna lite tips?

Kan man göra på fler sätt, mer eller mindre lyckat?

Tack på förhand
Lämnade gården för 5 år sedan på grund av anledningar, längtar tillbaka men får bli när livet tillåter det igen.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

545 gäster, 3 användare (2 dolda)
Tallefjant

* Forum

* Om tidningen Åter



- Kan bara varmt rekommendera denna tidning!
/Sanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser