Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  ankslakt  (läst 1301 gånger)

brantas

  • Inlägg: 2106
  • www.brantas.se
    • Halland
    • brantas
ankslakt
« skrivet: 15 maj-07 kl 21:23 »
vi har precis slaktat vår anka som inte p.g.a. ett brötet ben och vi tänkte ta var på köttet. det blev ju inte så mkt kött eftersom han bara var 3 månader, men vi har nu två tunna fileer och 2 små anklår. några tips på hur man tillagar det på ett gott sätt ??
det ligger nu i kylen och vi tänkte väl äta det i morogn eller på torsdag så tips mottages snabbt tacksamt !!!!
Planerar Hönsbytardag i Väröbacka den 20/4 mer info på www.brantas.se
ALLA är välkomna !

 

Manne

  • Inlägg: 460
  • Ljuset återvänder, pulsen stiger...
    • Södermanland
    • Hedlundarnas sida
Re:ankslakt
« Svar #1 skrivet: 16 maj-07 kl 21:57 »
Kolla "mattrådarna" !!
Mkt härliga recept där.

// Manne
Stolt Far, Make och Man.(och ibland RADIKALBÖG.)
med Brahmahöns och Irländska varghundar.
Boendes i Stockholm.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

521 gäster, 1 användare
Tore G Johansson

* Forum

* Om tidningen Åter



- Å vilken härlig tidning
/Susanne

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser