Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Beredning av fårskinn - första försöket  (läst 27890 gånger)

Bösahusarn

  • Inlägg: 1271
  • Lagom kan också vara för mycket.
    • Skåne
SV: Beredning av fårskinn - första försöket
« Svar #20 skrivet: 11 sep-17 kl 15:16 »
Då är fällen i princip färdig (skulle nog säga att mitt första försök blev bättre än ett stort garveris färdiga produkt..

Men min fäll luktar lite mer...hur lyckas man tona ner detta något?
Det är aldrig för sent att ge upp.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

531 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser