Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Gös: brukar man äta skinnet?  (läst 6453 gånger)

karsan

  • Inlägg: 1934
    • Södermanland
Gös: brukar man äta skinnet?
« skrivet: 30 dec-13 kl 09:16 »
Jag har köpt en hel gös, 1 kg, som jag rensat och lagt i frysen.  Vill gärna tillaga hel i ugn med skorpsmulepanering. Är det en bra idé? I så fall, kan man panera direkt eller ska man fjälla först?

Jonte76

  • Inlägg: 219
    • -
SV: Gös: brukar man äta skinnet?
« Svar #1 skrivet: 30 dec-13 kl 10:33 »
 Ska du ungsteka gösen med panering på så äre bättre om du tar bort fjällen sen går skinnet bra o äta . vill du inte ha panering går det bra o ungsteka med fjällen på men då ska du inte äta skinnet

 

karsan

  • Inlägg: 1934
    • Södermanland
SV: Gös: brukar man äta skinnet?
« Svar #2 skrivet: 30 dec-13 kl 10:59 »
Tack Jonte, då vet jag!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

927 gäster, 2 användare (1 dolda)
ärt

* Forum

* Om tidningen Åter



- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser