Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Lamaslakt  (läst 997 gånger)

Lena K.L.

  • Inlägg: 57
    • Södermanland
Lamaslakt
« skrivet: 11 okt-12 kl 22:15 »
Hej!
Är det nån här på forumet som har erfarenhet av lamaslakt? Vad behöver man tänka på? Har bara varit med om nöt- å get-slakt, (förrutom fjäderfän) förut. Finns risk för ullsmak, som vid fårslakt? Är det risk för bismak typ gammal bock om det är en "gammal" lamahingst? Hur länge bör den hänga? Vore tacksam om ni kloka forumsmedlemmar som har erfarenhet av detta ville bistå med  goda råd!

   Lena
man harnte roliare´n man jörse


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

471 gäster, 2 användare
Mr.O, torparhulda

* Forum

* Om tidningen Åter



- Åter är en tidsskrift som är tidlös. Ett 5 år gammalt nummer är lika användbart nu som när den kom ut.
Jag har haft väldigt mycket nytta och har fortfarande av tidningen.
/Per

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser