Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Färskpressad kråkbärssaft. Förvaringstips?  (läst 2424 gånger)

Ingen Vanlig Tina

  • Inlägg: 4
    • Värmland
    • Ingen Vanlig Balkong
Färskpressad kråkbärssaft. Förvaringstips?
« skrivet: 16 aug-11 kl 12:39 »
Det är väldigt mycket kråkbär nu i skogen. Jag har pressad ett par liter juice för att dricka direkt. Kråkbärsjuice gör jag utan socker. När jag häller den på glass så tillsätter jag en msk honung istället. Supergott och nyttigt. Ska göra mer denna vecka.

Men jag undrar om jag kan förvara juicen längre tid. Under hela vinter kanske? Kråkbär innehåller ju så mycket bensoesyra.. Har någon testat? Har ni några tips på förvaring? (jag kan inte ställa juicen i kylskåpet, finns inte plats)


 

gela

  • Inlägg: 12
    • Södermanland
SV: Färskpressad kråkbärssaft. Förvaringstips?
« Svar #1 skrivet: 28 aug-11 kl 10:49 »
ÅÅÅ den frågan skulle jag också vilja ha svar på har hittat massor av kråkbär detta år men ej plockat dom...
Men skulle det bli gott och gå att förvara vore det ju kanon.
MVH Ingela http://gelashemochtradgard.blogspot.com


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

607 gäster, 3 användare (1 dolda)
Stengrim, alternaiv

* Forum

* Om tidningen Åter



- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser