Click the picture to view full size.
Tredje försöket, det närmar sig ett riktigt surdegsbröd. Nästa gång så .. då med jäskorgar.
Surdegskulturen fungerar. Mjölblandningen blir mycket bättre med Dinkelmjöl inblandat.
Bara att fortsätta träna i vinter. Puuuh!!
Information om skaparen |
Information |
gäst
|
|
|
|
Aeva Media 1.4c © noisen / smf-media
Inloggade just nu
|
Forum
Om tidningen Åter

- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt. /Anna W
Nya inlägg
Nytt i ditt landskap
För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer. Logga in eller registrera dig.
Nya annonser
|