Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Småland Veganskt stugkollektiv  (läst 279 gånger)

Miramis

  • Inlägg: 4
    • Småland
Småland Veganskt stugkollektiv
« skrivet: 07 jun-22 kl 16:28 »
Sökes: en eller två personer som vill dela vårt lilla stugkollektiv här i nordöstra Småland. Vi är två personer som bor här nu och det finns lediga rum fördelade på två stugor.

Boendet här är enkelt och spartanskt. Att gå på utedass och att greja med ved och vatten blir en naturlig del av din vardag. Du bör gilla att fixa med hus och trädgård och gärna ha ett odlingsintresse. Toppen om du vet hur man beskär fruktträd och tar hand om bärbuskar - alternativt så kan vi lära oss tillsammans! Vi hoppas att du är införstådd med vad veganism innebär (alternativt att du har en brinnande önskan att lära dig) och eftersom det bor ett gäng katter här önskar vi oss personer som gillar katter.

Vi vill gärna hitta någon som vill bo här permanent, men det kan också gå bra att hyra in sig återkommande eller i en kortare period om man har behov av det. För att bo året runt krävs att man är införstådd med att livet i en stuga inte alltid är en dans på rosor (t.ex. vintertid), men det har sin charm och det underlättar mycket om man är flera som kan hjälpas åt att skotta snö t.ex. när man vaknar en vintermorgon och det kommit en halvmeter utanför dörren.
På det stora hela är det en underbar plats om man gillar natur, lugn och magiska stjärnhimlar.

Stället ligger avskilt beläget i nordöstra Småland med närhet till sjö. Och hyran för ett rum är cirka 2500 kr/månad.

Våra egna intressen innefattar naturliv, veganism, hälsa, medicalmedium, konst, kreativitet, katter, tiny houses, buddhism, yoga, meditation och personlig utveckling.

Är du intresserad så skriv ett PM. :)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

307 gäster, 5 användare (1 dolda)
Torparen2, simon.arvestrand, JennyLind, UngJägarn

* Forum

* Om tidningen Åter- Har läst tidningen hos en vän tidigare, men nu har jag äntligen kommit mig för att prenumerera själv. Ser fram mot mitt första nummer.
/Marie-Louise

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser