Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne Hus, stuga, slott, koja eller objekt önskas långtidshyra/arrendera eller hyrköpa  (läst 238 gånger)

Kulligunsan70

  • Inlägg: 1
    • Skåne
Jag söker främst i närheten av Klippan, eller någonstans i nordvästra Skåne - men är öppen för alternativ.
Huset behöver inte vara i renoveringsbehov, men det får gärna vara det. Dock behöver det finnas el, vatten och avlopp. Om inte indraget så i nära anslutning till så att dragning kan göras.
Jag är beredd att stå för delar av/hela renoveringskostnaden och nödvändiga reparationer om rätt hus dyker upp, rätt förutsättningar finns och rätt avtal upprättas.
Till huset behöver det finnas ett uthus/ett förråd/ett garage/en verkstad eller dylikt då jag är keramiker/konsthantverkare/hantverkare och behöver iordningställa en ateljé.
Om du har ett lämpligt objekt i åtanke, så ser jag fram emot att höra mer.
Tack på förhand
/Gunilla  :)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

479 gäster, 7 användare
fri, Ett svart får, Elias88, LindaY, Be, lasseis, mindlea

* Forum

* Om tidningen Åter- Har dessa godingar i mitt fritidshus och har lagt band på själv att inte läsa de förens jag har läst ut en annan bok, mycket tråkigare bok, vilket gett mig en rejäl sporre att läsa ut den och börja med dessa tidningar! Har tjuvläst en och spoiler, den var jätteintressant!
/Rebecca B

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser