Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Manlig brevvän sökes  (läst 941 gånger)

Widevitt

  • Inlägg: 2
    • -
Manlig brevvän sökes
« skrivet: 30 nov-20 kl 15:02 »
Söker någon att skriva med. Jag bor på landet i Skåne i eget hus med katter och snart höns. 700 kvm trädgård och växthus, ska tas i bruk till våren. Jobbar med hållbarhet och tror på allas lika värde. Älskar hantverk och skapande. Är runt 30 och vill leva mer självförsörjande. Gillar finkultur och fulkultur, högt och lågt, klyschigt och komplicerat. Vill leva mer på mindre. Lever som ensamstående och är väldigt självständig, men hoppet om att träffa någon som vill bilda familj och leva som jag försvinner inte riktigt... Känner du som jag? Skicka gärna ett meddelande.

Friden fri

  • Inlägg: 4
    • Västergötland
SV: Manlig brevvän sökes
« Svar #1 skrivet: 02 dec-20 kl 00:11 »
Hopp!
Pappersbrev, e-prev, flaskpost, brevduva?

Med Varm Hälsning
/FF
« Senast ändrad: 02 dec-20 kl 00:17 av Friden fri »

Steiner

  • Inlägg: 1
    • Skåne
SV: Manlig brevvän sökes
« Svar #2 skrivet: 04 dec-20 kl 18:03 »
Hej!
Jag är en 30 årig man som nyss har flyttat tillbaks till Malmö efter några år i Sundsvallstrakten. Egentligen vill jag ju inte alls vara i en storstad. Nej, jag vill ut i skogen. Men jag är här för att utbilda mig till något hantverksyrke så att jag sedan lättare kan bosätta mig på landet.

I alla fall så känner jag mig väldigt ensam här och den totala bristen på natur och ren luft gör mig nästan galen. Känner mig som en försökskanin i en bur. Hur som helst så letar även jag efter vänner. Är inte ute efter sex. Nej jag vill bara prata med andra 'alternativare', sånna som jag som drömmer om torparlivet.

« Senast ändrad: 04 dec-20 kl 18:09 av Steiner »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

299 gäster, 8 användare (1 dolda)
Pullarius, Ett svart får, Johanna Felt, per.martinsson, Mattias, eribi, javill

* Forum

* Om tidningen Åter- Var väldigt intressant att läsa om vinterskörd. Så blir att försöka sig på det iår. Även mitt intresse för permakultur har väckts och jag hoppas på att det kommer fler artiklar om detta ämne och hur man kan starta upp det hemma.
/Sanna J

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser