Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Ny kortkurs fäbodbruk  (läst 192 gånger)

Sveriges Fäbodbrukare

  • Inlägg: 1
    • Dalarna
Ny kortkurs fäbodbruk
« skrivet: 02 jun-20 kl 14:57 »
Förbundet Svensk Fäbodkultur tillsammans med Eldrimner resurscentrum för småskaligt mathantverk kommer att genomföra sammanlagt fyra kortkurser om fäbodbruk under 2020-21. Syftet är att sprida och utveckla kunskaper och färdigheter kring fäbodbruk, extensiv betesdrift med lantrasdjur samt mjölkproduktion och mjölkförädling. Det är begränsat med platser men alla är välkomna att anmäla sig. Den första kursen startar på Krype fäbod utanför Söderhamn den 24-26 juli. Läs mera på hemsidan http://fabod.nu/fabodbrukarkurs-i-sommar/


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser