Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Östergötland söker något minder att över ta i Landet  (läst 649 gånger)

silverräven

  • Inlägg: 12
    • Östergötland
Östergötland söker något minder att över ta i Landet
« skrivet: 16 nov-19 kl 16:39 »
Har varit Jordbrukare  med djur och allt men fick av veckla allt ,, har en saknad men har ingen stor ekonomi , men jag hänger ut en tråd för Hela landet ,, Hyr ett hus idag och har ett 50 tal Bisamhällen grabbarna går på Gymnasiet   ,, Hör av er vad som händer fram över 070 1574267 ( inte alltid att jag hör telefonen så ring igen )  har 17 år till pension så kroppen har en del att ge


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

374 gäster, 7 användare (1 dolda)
Rogers, Daniel West, Landet, torpjens, Ett svart får, Lenkisen

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser