Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Förvaring surdegsbröd?  (läst 12757 gånger)

mimmismat

  • Inlägg: 140
    • Mimmis Mat
SV: Förvaring surdegsbröd?
« Svar #20 skrivet: 16 apr-09 kl 19:24 »
Vi har för det mesta brödet invirat i bakduk och sedan i en plastpåse som ligger i ett torrt brödskåp. Men vi använder oss också av ett keramikkärl som står lite svalare. Då också invirade i rena bakdukar eller direkt i väl rengjord kruka.

Lämnar länk om ni vill se bild och läsa lite mer.

http://mimmismat.wordpress.com/2008/11/19/forvaring-av-surdegsbrod/

Long Life

  • Inlägg: 1084
  • Vid datorn
SV: Förvaring surdegsbröd?
« Svar #21 skrivet: 12 sep-09 kl 07:05 »
Japp pöse först tills det blir för hårt och sedan i plast
Obs. "Netiketten" gäller även här men är inte inlagd än vet jag. Enligt Netiketten får man inte lägga ut några spår till privata uppgifter om någon här, som inte lagt ut det själv. Den som gör det kan raderas precis som med personangrepp eller avvikelser från ämnet. Sänd PM om du inte förstår detta!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

512 gäster, 4 användare (1 dolda)
Hans Hultén, mulle mullvad, nordictinkerer

* Forum

* Om tidningen Åter



- Underbar tidning eftet att jag läst flera nummer hos en väninna är det nu dags för egen prenumeration
/lena S

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser