Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Förvaring/konservering  (läst 1683 gånger)

träskarn

  • Gäst
Förvaring/konservering
« skrivet: 18 aug-05 kl 14:27 »
Jag har odlat en massa jättegod spetskål som det nu är dax att skörda. Jag tycker inte surkål är alls speciellt spännande utan skulle vilja kunna äta hrlig krispig kål hela vintern. Tips?!

HildaM

  • Inlägg: 129
Re:Förvaring/konservering
« Svar #1 skrivet: 05 dec-05 kl 00:59 »
Man kan väl torka den...men jag vet inte pass mycket krispighet den behåller...


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

431 gäster, 1 användare
Inox

* Forum

* Om tidningen Åter



- Var väldigt intressant att läsa om vinterskörd. Så blir att försöka sig på det iår. Även mitt intresse för permakultur har väckts och jag hoppas på att det kommer fler artiklar om detta ämne och hur man kan starta upp det hemma.
/Sanna J

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser