Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Skåne Hus, stuga, slott, koja eller objekt önskas långtidshyra/arrendera eller hyrköpa  (läst 240 gånger)

Kulligunsan70

  • Inlägg: 1
    • Skåne
Jag söker främst i närheten av Klippan, eller någonstans i nordvästra Skåne - men är öppen för alternativ.
Huset behöver inte vara i renoveringsbehov, men det får gärna vara det. Dock behöver det finnas el, vatten och avlopp. Om inte indraget så i nära anslutning till så att dragning kan göras.
Jag är beredd att stå för delar av/hela renoveringskostnaden och nödvändiga reparationer om rätt hus dyker upp, rätt förutsättningar finns och rätt avtal upprättas.
Till huset behöver det finnas ett uthus/ett förråd/ett garage/en verkstad eller dylikt då jag är keramiker/konsthantverkare/hantverkare och behöver iordningställa en ateljé.
Om du har ett lämpligt objekt i åtanke, så ser jag fram emot att höra mer.
Tack på förhand
/Gunilla  :)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

418 gäster, 7 användare
Liisa, Landet, Åkerbär, Oktoberräv, Nilsson, Efwa, Benkes

* Forum

* Om tidningen Åter- Har nu köpt mina första nummer av Åter och de var över förväntan. Mycket innehållsrika och informativa, och bra blandning. Inspirerande att läsa om andras berättelser och tankar. Även min familj uppskattade tidningen och kommer att läsa fler nummer.:)
/Johanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser