Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Delat boende på gård i Bollebygd  (läst 288 gånger)

Caroline Hedeberg

  • Inlägg: 1
Västergötland Delat boende på gård i Bollebygd
« skrivet: 18 okt-20 kl 07:37 »
Finnes: Ett rum i ett gulligt litet torp i skogen, alternativt plats för tiny house. Huset har alla bekvämligheter som kamin, el, internet, toa inomhus osv. Finns även en liten verkstadsdel (under uppbyggnad) inomhus. Stor trädgård med odlingar. Hyran är 3000 kr.

På gården finns också möjligheter att hyra till stall, lada, lösdrift och/eller bete för den intresserade.

Vi som bor här nu är jag, Caroline, som är 34 år och jobbar som fönsterhantverkare och katterna Kvirre och Bella. De skulle nog gärna slippa ny kattsambo, men andra djur går bra. Vi är veganer, förutom att katterna jagar åt sig själva.

Sökes: Stabil person som uppskattar skogen. Någon som lever nyktert och veganskt, eller åtminstone gör det hemmavid. Egen bil är att föredra då bussen ligger ca en halvmil bort. Gärna djurrättare.

Är inte på något sätt desperat över att hitta ny sambo så stor vikt kommer läggas vid personkemi.

Svara här på forumet eller till kvirresokersambo@gmail.com.

Hoppas vi hörs!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

365 gäster, 3 användare
fraxinus80, Marcus Karlsten, Fredrik B

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser