Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Söker någon som är kunnig inom husvagnsreparation / renovering ( vattenskada )  (läst 272 gånger)

jonas123

  • Inlägg: 5
    • Östergötland
Hej,

Hoppas denna annons ligger rätt. Skulle behöva ha hjälp med renovering av en husvagn. Det handlar alltså om en vattenskada och husvagnen befinner sig i Uppsala.

Detaljer kan förstås gärna tas via privata meddelanden. Självfallet utgår ersättning.

Mvh

LMC400

  • Inlägg: 4
    • Skåne
Är det en vattenskada typ en vattenläcka eller handlar det om fuktskada? Fuktskador som är synliga är ofta väldigt omfattande och mer långtgående än man från början kan ana. Då är det bättre att skrota vagnen och leta efter ett fräschare objekt.

 

torbjorn

  • Inlägg: 11829
    • Medelpad
Jag instämmer i att det nästan aldrig lönar sig att reparera en vattenskadad husvagn eller husbil, i synnerhet inte om man ska betala för tjänsten. Då kan det i så fall vara en bättre affär att få tag i en annan liknande vagn som inte är vattenskadad men anskrämlig i något annat avseende, och låta den vattenskadade vagnen fungera som donator av värdefulla delar.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

376 gäster, 7 användare (2 dolda)
Palle500, Landet, Banelinjen, Mauira, javill

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser