Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Östergötland Hus på landet uthyres  (läst 698 gånger)

Östergötland Hus på landet uthyres
« skrivet: 21 maj-20 kl 22:47 »
Vi är en fransk-svensk familj som ska bo ett år i Frankrike med början aug 2020. Vi vill därför hyra ut vårt mysiga hus till pålitliga människor under denna tid. Huset hyrs ut möblerat och med två fina katter inkluderat! Huset ligger vackert vid Svartåns strand med bastu och egen brygga. Här finns kajaker och roddbåt och möjlighet till fiske. Huset är en del av en familjegård och på gården finns hästar, hundar, katter och en kanin. Huset byggdes 1952 och renoverades grundligt invändigt 2010 (ny el, vattenledningar och ytskikt). Därefter har mindre renovering, dränering runt huset och en ny toalett installerats under 2019. Huset har fem rum och kök och en altan med utsikt över ån. Trädgården är stor och här finns fina möjligheter till lek och utevistelse, bland annat finns finns en stor studsmatta, lekstuga, sandlåda och gungor. Hör gärna av er med frågor!

Niina

  • Inlägg: 2
    • Östergötland
SV: Hus på landet uthyres
« Svar #1 skrivet: 16 jun-20 kl 14:12 »
Hej! Är intresserad! Vi bor just nu i närheten av Svartån (Boxholm) och letar efter ett ställe att hyra från och med augusti. Vi är en familj med 2 små barn. Hör gärna av dig!
Mvh,
Niina


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

170 gäster, 1 användare
ärt

* Forum

* Om tidningen Åter- Supernöjd med den nya tidningen! Ska fixa ny betalning nu så vi har täckt upp det kommande året, ser fram emot att bygga upp ett litet bibliotek av tidningarna. :) Och maken är ivrig att få testa på ölbryggandet som finns med i senaste numret.. :P
/Maria Örni

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser