Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västerbotten Vill du dela hus med mig, 5 mil söder om Umeå  (läst 729 gånger)

Elsahasselgärde

  • Inlägg: 1
    • Västerbotten
Västerbotten Vill du dela hus med mig, 5 mil söder om Umeå
« skrivet: 18 feb-20 kl 13:11 »

Hej! Jag letar efter en kvinna eller ickebinär eller transperson att dela min lägenhet med! Jag bor i Olofsfors i Nordmalings kommun, cirka 5 mil från Umeå. Jag ( och många andra) pendlar dagligen till stan och det tar 30 minuter till Centralen och 25 till Nus/universitetet. Tågen går ofta och det finns buss som komplement. Jag är 30 år och har två katter, gillar att odla, lagat mat, träna och vara i naturen. Om du längtar utanför stan är det här ett fint boende, då det finns mycket skog och mark att vistas i, men som sagt ändå nära till stan.

Hyran ligger på 3700/mån inkl el och internet och vi delar kök, vardagsrum och badrum. Sedan har vi såklart varsitt eget rum också. Lägenheten är 100 kvm och ligger i en gammal brukslänga. Det är stort och trivsamt, så vi behöver inte trängas. Jag har en bil och vi kan samåka till affären för att handla. Olofsfors är en pärla, vacker beläget i bruksmiljö med fina grannar, många som gärna umgås och hittar på saker på helgerna, ex skidor, täljning eller filmkvällar. Jag själv är lugn, tycker att det är viktigt att hemmet är en trygg plats där en kan "bara vara" men också såklart bjuda hem vänner.

Om du är nyfiken, hör av dig så kan jag skicka bilder!

Hälsningar Elsa 


Dela detta:

* Inloggade just nu

172 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter- Dessa välarbetade tidningar ger stor inspiration till att klara sig själv.!
/Inspiration

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser