Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västmanland gård  (läst 675 gånger)

Madeleine Lindqvist

  • Inlägg: 4
    • Västmanland
Västmanland gård
« skrivet: 31 jan-20 kl 10:14 »
Letar du efter en mindre gård för yrkesmässig odling?
Vi är nära pension och börjar fundera på att,inom ett par år, överlåta vår gård till någon som är intresserad av att fortsätta en ekologisk verksamhet här. Gården är på ca 6 ha med en åker på ca 4 ha. På denna yta finns en väletablerad hallonodling på 1,5 ha där vi har självplock. Det finns ett kallhus på 400 kvm, lagård, loge mm och ett boningshus på ca 120 kvm. 400 m strand utefter en å och 150 m till riksväg 50 gör att vi har tillgång till vatten och det är lätt för kunder att hitta hit. Vi har sedan 2006 haft, till största delen, direktförsäljning och vi har nu en väletablerad kundkrets. Ca 2 km till tågstation, affär och skola. Gården ligger 6 mil norr om Örebro.
Är du intresserad,ring 073-0456051.
Madde

silverräven

  • Inlägg: 12
    • Östergötland
SV: gård
« Svar #1 skrivet: 13 feb-20 kl 18:46 »
ett intresse kan ev finnas ,, det för din del handlar om några år fram ,, är Biodlare i Norrköping så ja söker bra förutsättningar ( blandad terräng med gott om olika blommor ) du kan skicka lite bilder till min E-post samuelsson-christer@hotmail.com  070 1574267 Christer och ja söker någon för att driva vidare om några år ( Norrköping ) Facebook@enebybiodling.se


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

315 gäster, 6 användare (1 dolda)
dr.blom, alternaiv, MagnusLey, Liisa, Jesus Kristus Är Guds Ord

* Forum

* Om tidningen Åter- En kanontidning på alla vis!
/Michael Andreasson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser