Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Bohuslän Rum uthyres på landet utanför Göteborg/Kungälv från feb/mars  (läst 253 gånger)

disajners

  • Inlägg: 10
    • Bohuslän
Bohuslän Rum uthyres på landet utanför Göteborg/Kungälv från feb/mars
« skrivet: 30 jan-20 kl 21:42 »
Hej!
Jag söker en kvinnlig inneboende. Jag hyr ett hus på landet utanför Göteborg/Kungälv och hyr ut två rum eftersom huset är för stort för bara mej. Ett av rummen är ledigt nu, med inflyttning hels senast 1 mars, så nu letar jag efter en någorlunda likasinnad tjej som vill bo i ett äldre hus på landet med hyfsat enkel standard (jämfört med mer nybyggda hus). Rummet är på 12 kvm med gott om inbyggd förvaringsplats. Det är helt eller delvis möblerat (minst en säng). Det finns möjlighet till enklare odling också. Jag eldar med ved för värme och varmvatten vilket man gärna får hjälpa till med mot lite lägre hyra. Hyran är på 3.600 kr/mån, men med eldning 3.400 kr.
Städning av gemensamma ytor hjälps vi delvis åt med. Du får tillgång till gemensamt kök (fullt utrustat), extra matrum, badrum, tvättstuga (med badkar), parkering, trädgård (med äppelträn och bärbuskar). I hyran ingår också el, bredband med mera, samt gemensamma förbrukningsvaror (toapapper, tvättmedel etc). Ett i princip eget allrum ingår också (som delas med den andra inneboenden). Det går också att få lite extra förvaringsplats i förråd.
Jag själv är en kreativ och glad kvinna som bl.a är intresserad av trädgård och har hund på halvtid, (har ej barn). Jag tycker det är jätteviktigt att leva klimatsmart så gott det går – dvs inte slösa med el och vatten, kompostera och sopsortera så mycket som möjligt osv. Ungefär det som går att göra utan att bli helt självförsörjande.
Jag vill att du är rökfri, är vuxen (!), inte har hemmavarande barn och helst inte heller husdjur. Viktigast är att vi har någorlunda lika värderingar och att personkemin funkar.
Det är väldigt lantligt och mysigt här. Jag bor i en by med totalt tio hus och är granne med ett stall. Utsikten är galet vacker med hästhagar där man kan ana Nordre Älv i bakgrunden.
Det är bra att ha bil (tyvärr) eller att vara ganska hurtig eftersom busshållplatserna ligger 1 resp 3 km bort (men 2 km med genväg till den avlägsnaste…). Med bil tar det bara 30 min till centrala Göteborg.
Svara hellre på mail än i kommentarsfältet. :-)


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

863 gäster, 10 användare (2 dolda)
malarmaster, Gröfre Slissing, kloge74, Humle, Banelinjen, Landet, mariposa, torpjens

* Forum

* Om tidningen Åter- Superbra tidning, väldigt intressanta artiklar.
/ Jimmy

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser