Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Medelpad Söker min älskling  (läst 526 gånger)

GPT

  • Inlägg: 2
  • Jag och Freja
    • -
Medelpad Söker min älskling
« skrivet: 13 nov-19 kl 08:27 »
Söker en varm och go tjej som tycker om att skratta, vara barnslig och mysa tillsammans. Håller gärna din hand och tycker om att vara omhändertagande och kärleksfull. Det vore kul om du liksom jag tycker om att laga hälsosam och giftfri mat och vara kreativ i köket, gilla att gå i naturen och samtala om allt möjligt mellan himmel och jord.

Jag är snäll, social och intelligent. Bor i huset på landet med min katt. Tycker om att ta hand om det naturen ger.

Tänker och fundera på allt möjligt, lär mig gärna nya saker och umgås med vänner. Intresserar mig för vad som händer i världen, läser en del böcker och sånt. Lyssnar på musik av alla möjliga slag och intresserar mig för allt möjligt speciellt alternativt hälsa, utveckling och andlighet.

Jag gillar inte hur världen utvecklas med ökad girighet, konsumentsamhället och förlust av mänsklig värme och kärlek. Går min egen väg och låter mig inte styras av andra eller de sanktionerade åsikterna uppifrån. Tror inte att globalism, EU, öppna gränser, multikultur och genus experimenten är bra väg att gå. Hoppas hitta en traditionell partner som tycker liknande.

Relationer med spel och konstiga regler går bort. Ärlighet och att vara sig själv är det jag vill ha hos både min partner och de vänner jag umgås med.

Blir tyvärr dålig av mobiltelefoner, och annat trådlöst, och använder inte så mycket elprylar hemma, så om du älskar din online tillvara och inte kan tänka dig att koppla ner en stund så får du leta efter någon annan.

 


Dela detta:

* Inloggade just nu

169 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter- Bääästa julklappen!
/Emma

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser