Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Östergötland Söker jobb Norrköping  (läst 217 gånger)

Linnea123

  • Inlägg: 2
    • Östergötland
Östergötland Söker jobb Norrköping
« skrivet: 06 nov-19 kl 19:11 »
Hej! Jag heter Linnea och är 22 år bosatt i Norrköping. Jag söker omgående efter nytt jobb, och undrar om det finns någon som har behov, eller möjligtvis känner någon som anställer här omkring Norrköping.
Jag kan tänka mig att arbeta med det mesta som har med natur/gård/djurhållning att göra. Jag är snabblärd och tycker om fysiskt arbete. Arbetstider spelar ingen större roll, jag arbetar både dag och natt, helg som vardag. minst 60%, gärna heltid! Mer utförligt personlig brev och CV finns om intresse skulle finnas.
B-körkort finns!

Med vänlig hälsning
Linnea


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

57 gäster, 1 användare
Gröfre Slissing

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser