Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Finns du?  (läst 921 gånger)

Sundance

  • Inlägg: 1
    • Östergötland
Finns du?
« skrivet: 26 okt-19 kl 14:09 »
SÖKES: resesällskap genom livet. Någon att leka med, skratta och gråta med, någon att vara nära, hålla i handen. Du är definitivt en alternativ människa som inte följer strömmen. Med dig vill jag bestiga dom allra högsta bergen, men även gå sida vid sida genom dalarna.

Finns du enkla människa som också tycker det är spännande att växa personligt och själsligt? Du som vågar visa känslor och även har förmågan att prata om dem? Du som har modet att våga möta en annan människa bortom vad du hittills trott varit möjligt? Jag ser fram emot att lära känna just dig.

Jag är kvinna (49), miljömedveten och ansvarsfull i handlingar. Går min egen väg bortom ekorrhjul och pålagda normer. Frivillig enkelhet, naturliv och att få uttrycka mig kreativt är viktigt för mig. Vad är viktigt för dig?

Jag mår bäst av stugliv nära naturen långt bortom stadens brus. Jag blir glad av att gå barfota, att samla frukt ifrån träden när hösten kommer, samla ved inför vintern. Jag leker gärna med katter och beskådar stjärnhimmelen (och sover också gärna under den). Blir alldeles lycklig av att ta ett uppfriskande dopp i november eller december, trots att vattnet i sjön egentligen är alldeles för kallt!

Min största ambition i livet är att leva i nuet. Skulle gärna vilja ta vara på nuet och den här stunden tillsammans med en själsfrände. Berika någons liv, inspirera och bli inspirerad. Jag söker en person som vill och har tid för att utforska en relation på djupet.

Du är den du är.
Ett stort plus är om du har gröna & veganska värderingar.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

173 gäster, 1 användare
Värmlandssnickare

* Forum

* Om tidningen Åter- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser