Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Inga befruktade ägg  (läst 108 gånger)

Drömomhedemorahöns

  • Inlägg: 2
    • Närke
Inga befruktade ägg
« skrivet: 01 jun-19 kl 14:39 »
Hej alla kunniga! Har en flock Hedemora sedan två år. Tidigare haft hög kläckprocent (kring 90%) men i år tar det sig inte alls. Nu ligger en höna på dag 21-24 men inga kläck. Lämnade bort sex ägg tidigare i år som inte var befruktade. Idag tog jag bort fem som skvalpade och försökte lysa de nio som är kvar och tycker att det är för klart. Inte lyst tidigare. Vår ståtliga tupp Leo kom med ursprungsflocken och vet inte hur gammal han är. Har han blivit steril? Men vi har en ettårig tupp i flocken som tjuvbetäcker när han kommer åt. Borde inte äggen bli befruktade, i alla fall några av dem? Finns det ngt annat skäl att ägg inte blir befruktade?  Mvh Johanna


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser