Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland Mark/Gård c:a 25 ha, köp/arrende enligt ök  (läst 243 gånger)

Uppland Mark/Gård c:a 25 ha, köp/arrende enligt ök
« skrivet: 28 maj-19 kl 12:22 »
Vi söker mark, med eller utan fastighet för vårt ekoby-projekt. Marken bör vara max 45 minuters färd från Stockholm, ha vatten (sjö, hav eller porlande bäck - vilket som går bra). Gärna kuperad terräng, och med åtminstone en ordentlig kulle på 50 möh. I övrigt ser vi gärna att det är blandad skog samt mark för odling. Vi behöver på sikt ha 25 hektar, men är öppna för förslag för betydligt mindre yta om möjligheter att köpa loss runt omkring finns. Marken får gärna vara i de skuggade områdena på kartan, men vi är öppna för förslag även utanför. Stockholm/Södermanland eller Uppsala med omnejd är områden vi överväger.

Projektet vi driver har flera mål, både när det kommer till innovation och självförsörjning såväl som utveckling av individers talang. Mer information kring våra mål: https://blueheart.center/sv/plan-milstolpar/forskning-utveckling/

Vi ser gärna att markägaren själv är intresserad av projektet, och möjlighet att delta erbjuds såklart. Vi vill gärna förhandla fram en överenskommelse där vi inledningsvis arrenderar mark och får möjlighet köpa loss framöver till överenskommet pris.

Mer om projektet finns att läsa här: https://blueheart.center/sv/plan-milstolpar/

Hör av dig om beskrivningen tilltalar så tar vi det vidare därifrån!
« Senast ändrad: 28 maj-19 kl 12:46 av Mikael Luca Olsson »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

239 gäster, 5 användare
Alexn72, Lena på Högen, Klasb, Stengrim, Skröpeltorparn

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser