Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Vill du hyra en f.d. plantskola?  (läst 511 gånger)

skandinavist

  • Inlägg: 37
    • Västergötland
Vill du hyra en f.d. plantskola?
« skrivet: 17 maj-19 kl 21:42 »
Jag har kontakt med en person som har en plantskola i Töreboda kommun i Västergötland som har legat i träda i 7 år. Där finns 4 växthus modell större, tre tomter, ett stort bostadshus för 1-2 hushåll, samt en stor och modern loka i anslutning till växthusen, där man också kan bo. Butikslokaler finns det 1-2 styck, samt en inhägnad innergård lämplig för höns eller annat trevligt. Två omedelbara nackdelar finns det dock. det ena är att det stått oanvänt rätt så länge, så det är rätt skräpigt, och det är svårt att veta om all mekanik (bevattningsanläggningar etc) fortfarande funkar som de ska. Det andra är att järnvägsrälsen löper längs med fastigheten, med tåg i hög fart ca var 20e minut. Huset är ljudisolerat men det hörs i trädgården/ute.

Om någon vill hyra detta ställe med stor potential, så skriv tillbaks! Hyra kan diskuteras, men det är långsiktigt och man får förstås fria händer.

Johan
Historie- och naturromantiker

ekoqueer

  • Inlägg: 10
    • Västergötland
SV: Vill du hyra en f.d. plantskola?
« Svar #1 skrivet: 18 jun-19 kl 22:28 »
Det låter mycket intressant.
Går det att komma och se på stället?

Jag är biolog med särskilt intresse av växter. Drömmen är att bygga upp en skogsträdgård enligt permakultrprinciper. Men produktion av skogsträdgårdsväxter med mera skulle också vara intressant..

Mellan 7 och 11 juli åker jag med en kompis på en road trip i trakterna Bohuslän -Småland för att besöka olika personer eller ställen där folk lever alternativt. Kanske är det möjligt att komma förbi då?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Den bästa tidningen någonsin.
/Karl-Lucas

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser