Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Närke Söker en bit mark  (läst 225 gånger)

skalleperbowlhead

  • Inlägg: 28
  • galen skrotnisse som gillar att bygga prylar
    • Närke
Närke Söker en bit mark
« skrivet: 10 maj-19 kl 21:32 »
Hej. Jag om min sambo söker en bit mark för permanent boende i en husbuss. + Lite verksamhet i form av svets smide bygg i liten skala. Hela verksamheten är mobil. Så om nån har en bit mark att tänkas sälja hyra ut arrendera så hör av er. Vi är skötsamma o ref finnes. Vi är helt självförsörjande med el vatten o avlopp. Allt av intresse från skogsmark till industri tomt. Funkar med nått gammalt torp eller stuga oxå. Vid hyra/arrende kan vi betala i förskott om så önskas.från 400 m2. Innom 4mil från Örebro för att funka med våra jobb. Mvh sp&A


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

281 gäster, 8 användare (2 dolda)
Bösahusarn, BellaCiao, samuel.brycke, jordtradition, olleryd, Gröfre Slissing

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser