Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Koka egen rödfärg och måla  (läst 315 gånger)

Micke Kruse

  • Inlägg: 21
    • -
    • www.kursmedtradition.se
Koka egen rödfärg och måla
« skrivet: 23 apr-19 kl 17:13 »
Koka egen rödfärg och måla
Du får lära dig det traditionella sättet att koka din egen slamfärg, vi gör den vanliga röda, och vilka penslar och vilken teknik som gör att den sitter länge men ändå är lätt att ta bort när den ska förnyas.
Ledare: Maria Eriksson, dekorationsmålare
Plats: Tillinge Broby 1, 745 94 Enköping. Ett timrat torp. Från Västerås kör du mot Enköping, svänger av till gamla E18 mot Hummelsta, sedan vänster mot Nykvarn, skylt markerar var det är och var du parkerar.
När: lördag 25 maj kl. 10-16
Kostnad: 980 kr, fika ingår
Anmälan: info@kursmedtradition.se eller 070-576 44 78. Ange namn, adress, e-postadress, mobilnr. och personnr. Kursen är ett samarrangemang mellan Kurs med tradition och Svenska Byggnadsvårdsföreningen, och medlemmar har 10 % rabatt, så ange i så fall medlemsnummer vid anmälan. Bindande anmälan, www.kursmedtradition.se]se [url=http://www.kursmedtradition.se]www.kursmedtradition.se[/url].


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

564 gäster, 4 användare
peter qvist, backabjorn, per.martinsson, Litchikiwi

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningarna blir utnötta och får fötter. Bara kompletterar gamla tidningar så alla finns :) Viktigt.
/Jandi

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser