Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Lantligt kollektiv, Göteborg/Kungälv, t 31 aug. Hyra 2250 kr.  (läst 491 gånger)

disajners

  • Inlägg: 12
    • Bohuslän
Ny kollektivmedlem önskas bums och över sommaren.

Ett rum ledigt i mysigt litet hus på landet norr om Göteborg / utanför Kungälv, fram till 31 aug. :-) Vackert med hästhagar och utsikt över älven. Hyran är 2250 kr/mån inkl el, bredband, toapapper och allt sånt och viss gemensam mat. Även inkl ved nu när vi eldar, innan solpanelerna gör jobbet i sommar.

Kön är oviktigt och just nu är vi två tjejer och en kille i åldrarna 31-48. Det finns även två hundar i huset.

Vi vill att du är engagerad och intresserad av att leva kollektivt. Vi är allätare och har ingen gemensam livsåskådning mer än att vi försöker vara hyfsat klimatvänliga. Vi har husmöte 3-4 ggr/mån. Ingen schemalagd gemensam matlagning, men passar på när tillfälle ges.

Vi har en stor härlig trädgård med både äppleträn och bärbuskar. Vi odlar i både växthus och pallkragar och hjälps åt med allt som rör huset och trädgården. <3

Buss till Gbg/Hjalmar Brantingsplatsen går en gång i timmen (ibland lite oftare). Det tar ca 5-20 min att cykla till bussen (två olika hpl).


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

274 gäster, 2 användare
DkY, Palle500

* Forum

* Om tidningen Åter- Som alltid mycket nöjd. Stycket med "Att ta vara på en gris" var kanon på alla sätt! Gillar nybörjarbreven mycket.
/Marie Mårtensson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser