Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Nya gemenskaper runt Linköping  (läst 402 gånger)

TrottoarSlacker

  • Inlägg: 47
    • Östergötland
Nya gemenskaper runt Linköping
« skrivet: 10 apr-19 kl 21:56 »
Ok ska försöka vara konkret, inte min starka sida.... ???
Nybliven trottoarbonde i stuga med utedass o sommarvatten söker nya bekantskaper att ge sig ut i naturen med. Vill lära mig mer om vad man kan äta/plocka, när man kan göra det osv. Kan inte mycket men har ett stort matintresse och försöker läsa på mer o mer om det enkla, arbetsamma och smutsiga men fria livet. Precis börjat med enkel livsstil som jag tänkt på i 20år men aldrig börjat förrän nu. Dock levt som bohem och "utan ort" större perioder men nu först med tillgång till lite mark osv.  ;D

Söker efter likasinnade i Linköping med omnejd med avslappnad livsstil och intresse av att leva enkelt för utbyte av idéer, material/arbete, exkursioner och allmänt häng på ledig tid.

Är ni chill och trevliga kan vi ju packa ryggan o ge oss ut o provsmaka naturen och lära oss tillsammans. Ingen kontaktannons dock utan vill bredda min gemenskap av likasinnade.

Hör av er vetja:) Yess


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Fantastisk!
/Emma

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser