Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Hönan röd på magen och i rumpan och förlorar fjädrar  (läst 217 gånger)

Team Foting

  • Inlägg: 1
    • Dalarna
Hej En av våra fina Loman-hönor ser lite knasig ut. Röd på magen och i rumpan och förlorar fjädrar ovanpå rumpan om man säger.. Ibland ser hon ut som hon försöker lägga ägg men det blir inget och jag känner inget ägg i magen. I  övrigt verkar hon pigg. Hon är två och ett halvt år och lever med tre andra hönor och en tupp som alla mår bra. Vi kämpar på lite med kalkfot, men det har inte gått långt och börjar bli bättre. De har alla slutat lägga ägg. Vi funderar på att helt enkelt ta bort hönan i helgen, vill skaffa några nya yngre,  men vad gäller? Kan man göra det själv?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser