Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Hem-hjälp  (läst 759 gånger)

Oblong

  • Inlägg: 13
  • 20. Caravan of Love. Life artisan.
    • Västergötland
Västergötland Hem-hjälp
« skrivet: 17 mar-19 kl 16:24 »
Jag går rakt på sak och delar med mig av mina önskemål, och förhoppningsvis finns det någon här som kan tänka sig att hjälpa mig. :))
Jag är en kvinna på 20 år som söker boende för mig och min medelstora hund. Är inne på småhus, på hjul. Odling och djur, och konst/humanitärt arbete är saker jag brinner för.
Har hittat en ca 30m2 villavagn, som jag  tänkt köpa men söker efter tomt till. Alternativt hyra boende? Har du eller vet du någon som tänkt sälja/hyra ut ett boende, så skriv jättegärna. Jag tar varmt emot alla förslag.
Mvh
A

Ps. Vart som helst går bra egentligen.
♠️🤡♥️

JohannaMaria

  • Inlägg: 310
SV: Hem-hjälp
« Svar #1 skrivet: 18 maj-19 kl 23:22 »
Är du intresserad av att komma till Vintrosa så finns här en gård med odling, djur, konst i form av musik och plats för ett småhus på hjul! Hör gärna av dig!
Mvh Johanna

Lodjur

  • Inlägg: 9
  • Att leva enkelt är att sporra kreativiteten!
    • Bohuslän
SV: Hem-hjälp
« Svar #2 skrivet: 10 jun-19 kl 18:18 »
Hej. Jag har en liten gård på Orust. Du är välkommen att komma och hälsa på - kanske ringa först :) 0708-999462 Caroline


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Supernöjd med den nya tidningen! Ska fixa ny betalning nu så vi har täckt upp det kommande året, ser fram emot att bygga upp ett litet bibliotek av tidningarna. :) Och maken är ivrig att få testa på ölbryggandet som finns med i senaste numret.. :P
/Maria Örni

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser