Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västmanland Hönsbytardag på Uddeholm! 12/5-19  (läst 749 gånger)

Flying Goose

  • Inlägg: 267
    • Västmanland
Västmanland Hönsbytardag på Uddeholm! 12/5-19
« skrivet: 27 feb-19 kl 10:25 »
För åttonde året kommer vi nu att anordna Hönsbytardag på Uddeholm! Det kallas "hönsbytardag", men det är egentligen en form av marknad. Det ligger ca 2.4 mil norr om Sala i Västmanland. För att se exakt plats, följ länken här: http://kartor.eniro.se/m/VnBVV , eller gå in på Eniro och sök på "Uddeholm, Möklinta". Kommer att vara skyltat längs vägarna i närheten.

 Det kommer som vanligt inte att kosta något för vare sig besökare/säljare. Begränsat antal platser med ström, så hör av er i tid om ni vet att ni behöver det. Alla säljare måste anmäla sig till mig så att jag har en chans att veta hur många som kommer:) Anmälan sker här, meddelande eller till min mail: zinnika82@hotmail.com Sista anmälningsdag är söndag 5/5.

 Om ni har släp/hästsläp eller om ni har tänkt sälja från bil så vill vi veta det senast 5/5. (Finns EJ tillgång till el om man väljer att sälja från fordon/släp/hästsläp.)

 OBS: VIKTIG INFO TILL SÄLJARNA! : Vi vill att ni dyker upp SENAST kl 09.30 på hönsbytardagen, detta för att allt ska flyta på så smidigt som möjligt för alla inblandade:)

 Försäljning av kaffe/ hembakt fikabröd/korv/pannkakor.

 Obs: Ta med eget bord ifall ni behöver ett sånt!!! Vi har nämligen ingen möjlighet att ordna med bord.

 Förutom fjäderfä så brukar det finnas en mängd andra roliga saker på Hönsbytardagar, allt från växter, hantverk, smycken, hönsfoder, andra smådjur, sylt/saft, fårskinn..m.m, m.m.

 Fråga gärna om du undrar något!:)
Flying Goose


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

182 gäster, 1 användare
Oskari

* Forum

* Om tidningen Åter- Otroligt mycket läsvärda artiklar. Jag väntar alltid med spänning på nästa nummer, en otroligt bra tidning!
/ Pia Elldalen

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser