Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Bohuslän Söker boplats  (läst 383 gånger)

Lalli

  • Inlägg: 9
    • Bohuslän
Bohuslän Söker boplats
« skrivet: 14 feb-19 kl 14:50 »
 :D
Bohuslän. Det kanske finns någon som har ställplats till husvagn året runt, någonstans i omnejd Brastad Brodalen Glädborg?
Hej
Är en glad trevlig kvinna på 47 som söker boplats. Jag har en liten "spellevink" till dvärgtax Lilla Diza på 11 år. Vi jobbar halva året i Brastad och vi studerar den andra tiden. Vi är trädgårdsutbildade sedan förr och vi har en mycket god hand med både människor och djur. Vi letar efter en lugn plats inne i naturen. Där vi efter en arbetsdag kan koppla av och i även studera i lugn å ro.
Hjälper gärna till lite på en liten gård eller kanske passar era djur .
Tillgång till el är ett måste och önskan om vatten och tvätt möjligheter finns.
Kostnad el +
Finns det intresse och vill ha mer info skicka till min Mail då jag sällan är här.
Mvh Laila
lailabrorsson7@gmail.com


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser