Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Bohuslän Söker boplats  (läst 510 gånger)

Lalli

  • Inlägg: 13
    • Bohuslän
Bohuslän Söker boplats
« skrivet: 14 feb-19 kl 14:50 »
 :D
Bohuslän. Det kanske finns någon som har ställplats till husvagn året runt, någonstans i omnejd Brastad Brodalen Glädborg?
Hej
Är en glad trevlig kvinna på 47 som söker boplats. Jag har en liten "spellevink" till dvärgtax Lilla Diza på 11 år. Vi jobbar halva året i Brastad och vi studerar den andra tiden. Vi är trädgårdsutbildade sedan förr och vi har en mycket god hand med både människor och djur. Vi letar efter en lugn plats inne i naturen. Där vi efter en arbetsdag kan koppla av och i även studera i lugn å ro.
Hjälper gärna till lite på en liten gård eller kanske passar era djur .
Tillgång till el är ett måste och önskan om vatten och tvätt möjligheter finns.
Kostnad el +
Finns det intresse och vill ha mer info skicka till min Mail då jag sällan är här.
Mvh Laila
lailabrorsson7@gmail.com


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser