Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  NY BOK LIEN - ett modernt verktyg för den moderna människan  (läst 653 gånger)

STATION LUNDA

  • Inlägg: 0
    • Uppland
NY BOK

LIEN - ett modernt verktyg för den moderna människan


Genom noggranna undersökningar, tester och forskning har författaren funnit nya och hittills oupptäckta och odokumenterade förhållande kring Lien. Nya lösningar och uppfinningar har kommit som ett resultat av den bättre förståelsen för redskapet. Ett nytt bättre lieblad, ett bättre orv, en bättre slipningsteknik och ett nytt verktyg för slipningen… I LIEN redovisas alla dessa upptäckter och mycket mer om lien som redskap.
  Med en noggrann genomgång om teori, fysik och praktisk tillämpning i alla detaljer blir LIEN en komplett handbok.

LIEN är ägnad att skingra de moln av obskyra riter och myter som har förmörkat visionen och det praktiska handhavandet av lien och istället att avslöja fakta och orsakssammanhang som utgör realiteten för lien och dess funktion.LIEN är också en antropologisk studie i ett specifikt kulturarv och bör vara av intresse för alla som är intresserade av människans nuvarande och framtida existens.

LIEN är en vändpunkt i liens historia och boken sätter ett nytt paradigm för förståelsen av det urgamla verktyget i ett modernt perspektiv.
  Ett nytt modernt sätt att använda lien såväl på offentliga gräsytor som i den privata trädgården tar lien upp till en högre nivå av en livsstil med låg miljöpåverkan. Lien kan användas som ett verktyg för att underhålla och utveckla en ekologisk hållbarhet.
  Lien är ett modernt verktyg för den moderna människan.

LIEN är publicerad som e-bok av miljömässiga skäl. Boken kan köpas direkt från förlaget och kommer även att var tillgänglig på bibliotek. Den som är intresserad av att vara återförsäljare av boken kan kontakta förlaget genom johan@stationlunda.se.

Ett utdrag av boken bifogas denna e-post.

köp boken här: http://www.stationlunda.se/books.html


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Var väldigt intressant att läsa om vinterskörd. Så blir att försöka sig på det iår. Även mitt intresse för permakultur har väckts och jag hoppas på att det kommer fler artiklar om detta ämne och hur man kan starta upp det hemma.
/Sanna J

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser