Dela detta:
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Solrosbröd Kung Markatta hur baka själv?  (läst 157 gånger)

Anna84KS

  • Inlägg: 1
    • Skåne
Solrosbröd Kung Markatta hur baka själv?
« skrivet: 01 sep-18 kl 18:03 »
Jag är totalt beroende av Kung Markattas Solrosbröd - alltså det där grova surdegsrågbrödet med hela korn som är typ vakuumförpackat. Jag skulle vilja kunna baka sånt själv, vet någon hur man gör? Det innehåller ju bara pyttelite jäst (<1%). Jag har försökt baka rågsurdegsbröd men upplevde inte att det blev särskilt smakrikt och dessutom torrt. Kung Markattas bröd är så saftigt och gott. Det är viktigt för mig att det inte ska va socker och jäst och sånt i bröd, men att det ändå blir hyfsat saftigt. Tacksam för tips!  :)

 

LimJans

  • Inlägg: 6132
    • Dalarna
SV: Solrosbröd Kung Markatta hur baka själv?
« Svar #1 skrivet: 02 sep-18 kl 01:04 »
Kanske hittar du något tips här ----> https://www.alternativ.nu/index.php?topic=185448.0


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Nyheter

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser