Dela detta:
Dags att fylla plocksidan i nästa nummer av Åter!
Har du något bra självhushållartips eller ett gott recept att bjuda på? Är det någon aktivitet, träff eller möte på gång? Är det någon bok, hemsida eller pryl du vill tipsa om?
Maila in ditt tips till petter@alternativ.nu
Alla publicerade tipsare belönas med ett gratis nummer i prenumerationspotten.
Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Man, 48, söker kollektiv. Göteborg med omnejd.  (läst 1674 gånger)

tonebender

  • Inlägg: 224
    • Västergötland
Västergötland Man, 48, söker kollektiv. Göteborg med omnejd.
« skrivet: 27 jun-18 kl 00:24 »
Hej!

Jag har just fått jobb i Göteborg (Hisingen) och vill bo i kollektiv i krokarna. I första hand lantligt med självhushållningsambitioner men är flexibel. Jag bor helst i kollektiv och då främst där det finns hund. Vovve är plus altså. Jag är således flockdjur. I senaste kollektivet bodde jag i åtta år så jag är nog tämligen härdig. Tillskriver mig ingen särskild ideologi och äter det mesta med ett bestämt undantag för banan. Banan äter jag inte. Musicerar gör jag till och från och programmerar lite till husbehov.
På plusskontot med mig i huset är en stor villighet att tillverka pannkakor. Ofta och i stor mängd. Kommer inte på fler fördelar med mig just nu men där är jag definitivt svårslagen.


Oskar


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Nyheter

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser