Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Dalarna Distanskurs i återbruk  (läst 1053 gånger)

Sjöviks folkhögskola

  • Inlägg: 1
    • Dalarna
Dalarna Distanskurs i återbruk
« skrivet: 12 jun-18 kl 13:35 »
För dig som vill ta ditt återbruk till nästa nivå. Återbruka i textil, trä, metall mm. Fördjupa dina kunskaper inom ekohushållning.

50% på distans innebär i praktiken ca 5-6 timmars eget arbete per vecka plus 8 helgträffar på ett läsår. Helgträffarna är fredag eftermiddag till söndag lunch och är placerade på Sjöviks folkhögskola som ligger vackert beläget intill sjön Bäringen utanför Avesta i södra Dalarna, ca 2 timmar från Stockholm.

Kursen ger rätt till CSN-bidrag och lån på gymnasienivå, vilket innebär att en inte "nallar" på högskole-/universitetsveckorna. Perfekt för den som kanske redan har en sysselsättning, en billig fortbildning för t ex lärare eller fritidspersonal, eller för gemene person som vill ta sitt nuvarande återbruk till nästa nivå.

Sök före den 1 juli 2018 direkt på vår hemsida: http://www.sjovik.eu/utbildning/aterbruk-och-ekohushallning/ 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Rotade fram denna då ja nyss fått barn. Bra förklarat i "från tröja till blöja" som sagt.. gott o blandat!!!
/Sanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser