Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Markduk Fiberduk Uppdelade rullar - Breda rullar på löpmeter Fri frakt!  (läst 1781 gånger)

Deladrulle

  • Inlägg: 12
    • Västergötland
Vi har börjat sälja Markduk på gården som en liten hobbyverksamhet och skickar Markduk  upp till 5x27.5m till närmaste DHL servicepoint.

Besök deladrulle.se för att kika på vårt utbud och för att läsa mer om vår lilla hobbyverksamhet på gården!

Vi köper bara in markduk av klass N2 då denna variant är den absolut vanligaste typen som fungerar till  alla hemmaprojekt, under altanen,gårdsplanen, parkeringen, grunden, dränering, grusvägar, paddoken etc .


Vi delar upp 5meter breda rullar i längderna

5x3.3m 250kr Fri frakt
5x6.6m  500kr Fri frakt
5x13.75m 800kr Fri frakt
5x27.5m 1400kr Fri frakt
5x55m 2450kr Endast för avhämtning då denna kostar alldeles för mycket för oss att skicka... små som vi är
5x110m 3800kr Vi säljer bara ett fåtal hela rullar som inte passar i stativet pga att dom är lite klämda i transporten. Absolut inget fel på duken.

Det blir så nära löpmeter man kan komma då man kan kombinera de olika längderna. Vid köp av mer än en vara ger vi dessutom 100kr i rabatt. (gäller inte kombination 2 varor och 5x3.3)

Vi bjuder även på lite rabatt för att kunna "spåra" att en eventuell beställning kommer från Alternativ.nu. Använd ALTERNATIVNU och få 5% på ordinarie priser.

Beställ på deladrulle.se
« Senast ändrad: 03 maj-18 kl 09:30 av Deladrulle »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

129 gäster, 2 användare
Radar, javill

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser