Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Småland Jersey, Fjällko & Rödkulla kossor sökes för uthyrning i sommar - betalar bra!  (läst 797 gånger)

Maria Aros

  • Inlägg: 1
Jersey, Fjällko & Rödkulla sökes till uthyrning av välkänt TV program under juli och augusti 2018.

Vi söker totalt 6 st kor, de bör vara vana eller vänjas vid handmjölkning. Vi står för veterinärbesiktning vid leverans och hämtning, samt fin miljö och ständig tillsyn av vana djurhållare och veterinär-kontroll en gång i veckan.

Gärna i Småland eller närliggande län.

Svar till maria.aros@strix.se så berättar jag gärna mer.
Vi hörs!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser