Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland Hmm...nja, flickvän sökes helt enkelt 😉  (läst 1056 gånger)

Cavall76

  • Inlägg: 1
    • Uppland
Uppland Hmm...nja, flickvän sökes helt enkelt 😉
« skrivet: 10 dec-17 kl 14:39 »
Hmm...När jag försökte flörta med tjejer sist så satt dom ju i skolbänken bredvid eller möjligen i grannklassen så man kan väl påstå att man är en smula ringrostig på det här med att försöka hitta någon att klicka med och övertyga att man minsann är ett riktigt grymt kap.
Kanske inte för att jag har så värst imponerande muskler eller för att jag har en rejäl  utrustning i brallan utan nog mest för att jag är den jag är. Positiv, kärleksfull och med en stor portion humor...
Calle

Gika

  • Inlägg: 165
SV: Hmm...nja, flickvän sökes helt enkelt 😉
« Svar #1 skrivet: 10 dec-17 kl 18:04 »
Ja rostig i ringen är man ju allt. Är inte lika enkelt att finna kärleken som det var i ungdomens glansdagar. Hoppas också kunna finna kärleken nån gång.

Postat med Alternativ.nu´s app 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Var väldigt intressant att läsa om vinterskörd. Så blir att försöka sig på det iår. Även mitt intresse för permakultur har väckts och jag hoppas på att det kommer fler artiklar om detta ämne och hur man kan starta upp det hemma.
/Sanna J

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser