Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Uppland Mycket trevlig sällskapshäst finnes  (läst 1307 gånger)

Linna

  • Inlägg: 1
    • Uppland
Uppland Mycket trevlig sällskapshäst finnes
« skrivet: 31 jul-17 kl 16:34 »
9årigt arabsto som inte ska ridas pga skada i höger bakknä söker kärleksfullt hem. Hon är en fantastiskt trevlig individ, rar och snäll. Skulle passa ypperligt som sällskapshäst. Hon är låg i rang och bra på att läsa andra hästars språk. Enkel i all hantering. Mysig att pyssla med. Hör av dig om du söker en snäll häst med en stor själ och har ett gott hem att erbjuda. Hon är van vid att gå på lösdrift och trivs bra med det, men kan även stå på box med andra hästar. Hon kan vara ensam i hage/stall, men vill leva med minst en annan häst. Hon är van vid och tycker om katter, hundar o barn. Mer info o bilder fås vid kontakt via mail info@linalanestrand.se


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

879 gäster, 13 användare (2 dolda)
Teresa, Ping, alternaiv, Torparparet, bm, t_n, tranberga, Oktoberräv, skogaliten, skräptanten, Björkris

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser