Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Stuga önskas hyra året runt, i kranskommuner till Göteborg  (läst 396 gånger)

catbaloo

  • Inlägg: 4
    • Västergötland
Västergötland Stuga önskas hyra året runt, i kranskommuner till Göteborg
« skrivet: 01 maj-17 kl 14:19 »
Hej,

Jag önskar hyra en åretruntstuga med odlingsmöjlighet i Göteborg, Jonsered, Alingsås, Mölndal, Mölnlycke, Lerum, Kungsbacka med omnejd. Jag har inte tillgång till bil så jag behöver närhet till kollektivtrafik för att ta mig till Göteborg. Det jag önskar är 1:a handskontrakt eller något långvarigt boende. Jag söker ett boende som är väldigt lugnt då jag uppskattar lugn och ro.

Jag som önskar hyra är för närvarande 42 år, ensamstående, studerar, jobbar och bor i Göteborg. Jag är utbildad inom konsthantverk men jobbat en hel del inom trädgård genom åren. Jag tycker mycket om odling och önskar odlingsmöjligheter och att få utforska området återbruk. Jag önskar möjlighet att få utöva mitt konsthantverk också där jag kommer att bo, för vilket jag behöver utrymme. 


Dela detta:

* Inloggade just nu

461 gäster, 1 användare
Ett svart får

* Forum

* Om tidningen Åter- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser