Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Barnfamilj söker boende i norra Dalsland. AKUT!  (läst 465 gånger)

Grönöga

  • Inlägg: 184
    • Dalsland
Barnfamilj söker boende i norra Dalsland. AKUT!
« skrivet: 11 apr-17 kl 22:06 »
Hej!
Vi är en barnfamilj som akut söker boende i norra Dalsland, gärna i Åmåls kommun då vi och barnen är rotade här med skola och jobb. Gärna såklart ute på landet, med möjlighet för mindre djurhållning. Just nu har vi höns, ankor, katter och hund. Men i nuläget är ALLT av intresse. Vi vuxna är hantverkare och händiga båda två, inte rädda för att hugga i. El och vatten uppskattas, i synnerhet av vårt snart tonåriga äldsta barn men annars är vi vana vid rätt "rustika" förhållanden. Verkligen ALLT är av intresse. Som läget är nu så behöver vi någonstans att bo senast den 31 maj då vår hyresvärd behöver bo i sitt hus själv. Referenser går att få om ev uthyrning.
Med hantverket i näven, tårna i grönsakslandet, barnen i famnen, katterna på taket, hunden vid sidan och blicken på hönsen.

Lise

  • Inlägg: 374
    • Värmland
SV: Barnfamilj söker boende i norra Dalsland. AKUT!
« Svar #1 skrivet: 14 apr-17 kl 18:41 »
Jag bor ju 5 mil fel, men skulle det dra ut på tiden för er att hitta nästa boende då är ni välkomna här! Finns plats för både människor och djur! (Ni kan få 3 sovrum och öververandan själva och så delar vi på nedervåningen. 🙃


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser