Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Medelpad MANDELMANNS GÅRD MED DIG OCH NYA VÄNNER.  (läst 3664 gånger)

Åslia

 • Inlägg: 0
 • Sol i hjärta sol i sinne
  • Medelpad
Medelpad MANDELMANNS GÅRD MED DIG OCH NYA VÄNNER.
« skrivet: 09 feb-17 kl 13:03 »
Jag är en lugn och positiv 46-årig, brunögd kvinna som älskar livet, djur och natur. Vandrar i skogen med mina hundar flera timmar varje dag. Skogen är "mitt hem och min kyrka.” Har inga barn.

Jag har en ganska lång utbildningsbakgrund. Är biolog i grunden och har även studerat bl.a. energiteknik, GIS, naturgeografi, miljöstyrning, miljörätt, miljövård med inriktning mot ekologi och teknik samt på Läkarprogrammet i Umeå.

Jag söker en man som är jordnära, stabil och trygg i sig själv. Någon som tycker att omtänksamhet, glädje, ärlighet och kommunikation är viktigt i ett förhållande. Någon som inte faller när livet har sina dalar.

Jag önskar få ett kärleksfullt, tryggt och livslångt förhållande där vi tar fram varandras bästa sidor och stöttar varandra i med- och motgång.

Det skulle också vara mycket glädjande att få nya vänner!

Lycka för mig är att få leva, få vara frisk, få vara glad, få dela det man tycker om med dem som man älskar och att få hjälpa dem som har det svårt.

Jag är jordnära, varm, och ambitiös. Är inte en materialist. Strävar efter enkelhet och harmoni i livet. Tycker att det mesta av det bästa i livet är gratis.

Jag trivs mycket bra med lugnet och de vardagliga rutinerna. Har lätt för att lära känna nya människor.

Istället för att kommunicera via nätet eller sms föredrar jag att umgås i all enkelhet, kanske bara över en kopp kaffe eller gå ut och titta på fåglarna. Ibland kan det vara roligt med aktiviteter, gärna utomhus som t.ex. skogspromenader, utflykter, ridning, grillning, odling, skridskoåkning (jag har åkt konståkning i flera år).

Jag skulle vilja leva lantligt med djur, gemenskap, självhushåll, hantverk, gamla tekniker m.m. Det liv som de lever på Mandelmanns gård, som går i TV4 på torsdagar, är så som jag skulle vilja leva.

Jag blir varm i hjärtat när jag får värna om djur, natur, familj, släkt och vänner. Det är viktigt att vara rädda om varandra. Min rikedom mäter jag i glädje, lycka och fina upplevelser. De viktigaste ingredienserna i min rikedom är djur och natur och goda relationer. Jag ser fram emot att få dela det rika livet med dig!

Skriv gärna ett pm om det verkar intressant  :)
sömskars

 • Inlägg: 2
  • Halland
SV: MANDELMANNS GÅRD MED DIG OCH NYA VÄNNER.
« Svar #1 skrivet: 03 jul-18 kl 09:25 »
Hej Åslia! Jag är en pigg och glad 60åring känner mej som 40,jag är skild sen två år tillbaka har en son som är 18 år jag är ofta nyfiken,gillar att prova nya saker, jobbar som trädvårdare har jobbat i skogen i många år. Är utbildad konstnärligt inom bild och skulptur foto, gillar djur tittar gärna på fåglar.Tycker om att diskutera om allt möjligt, jag är jordnära, bor i halland men kommer från Sundsvall, bygger just nu ett Tiny House som är självförsörjande som jag gärna vill dela med en kvinna.

ekoknutte

 • Inlägg: 14
 • ekoknutte
  • Närke
  • lindstedt.74@hotmail.se
SV: MANDELMANNS GÅRD MED DIG OCH NYA VÄNNER.
« Svar #2 skrivet: 02 aug-18 kl 23:13 »
erik besökte mandelmann för flera år sen dvs långt innan jag hörde deras sommarprat . kom när det var lågsäsong tror jag för jag var ensam kund i stort sett å blev väldigt väl mottagen  erik tror inte vi  hade olika inställning till något . möjligtvis djur . jag är inte lika glad i djur inomhus . kan ha satt sina spår med allergierna .lösningar finns  .  jag bryr mig om alla även djur , ibland mer .jag har köpt 130 m2 timmerstuga 1 mil norr om örebro som jag totalrenoverar . i nuläget inget varmvatten .hälften golvlöst uppvärmning elfläktar nu .i våtrummet kommer jag laga mat diska tvätta . sköta hygien . ibland toa oxå .använder utedass .  ska bli ved ,solceller . djur i trädgården .jag har sagt upp lgh i tron att jag mentalt klarar bo i huset  :) . teoritiskt funkar det . om jag har tomtar på loftet kan ev undersökas av läkare när nyfikenheten faller på  .behövs fler människor som du på planeten  :)
lev nu. sen är det försent . men tänk efter före

jörmundur

 • Inlägg: 413
  • Medelpad
SV: MANDELMANNS GÅRD MED DIG OCH NYA VÄNNER.
« Svar #3 skrivet: 03 aug-18 kl 21:24 »
Hej. jag finns utanför sundsvall :) letar nya vänner o bekanta att umgås o filosofera med.

känner igen mig i allt du skriver om vad du söker.

ha det gott o skriv gärna!

mvh j
Bor på en gård med dotter, Älskar skog o åker. pysslar med smide,Timmring, hantverk, slöjd, choklad,, Vänner, Hundar, Höns, vatten o naturen.....
God mat, musik, valmet 604, lite odling.
http://www.youtube.com/watch?v=vC_c87xJwvc


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

153 gäster, 4 användare
Noss_enur, Liisa, alternaiv, mattias_33

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser